petek, 19. februar 2016

Rumena - Yellow

Tokratno voščilnico sem izdelala za sorodnico, ki obožuje rumeno in rdečo barvo in je praznovala v sredo rojstni dan. Ker seveda obožuje tudi rožice, sem le-te uporabila v sodelovanju z emboss resist tehniko. 


Voščilnica je izdelana s pomočjo bele osnove iz Ustvarjalnega dotika - Bela čestitka s kuverto A6 (Anita's),  Distress Ink blazinice - Fired Bricks (iz Ustvarjalnega dotika),  Emboss blazinice Clear Embossit Ranger (iz Ustvarjalnega dotika), ki je pri njih žal ni več mogoče dobiti.
Štampiljka je od Hero Arts - Clings - Wildflower Garden, napis Vse najboljše od Mavelu, šablona mašnice Cottage Cutz - Bow Mini, robna šablona pa Nellie Snellen - MFD 023.

Voščilnico prijavljam na Februarski izziv 2016 - NEKAJ RUMENEGA pri Ustvarjalnem dotiku, saj se mi zdi dovolj rumena za tja.

Vsem skupaj želim en čudovit večer in vikend. 

Damjana


5 komentarjev:

  1. O, kako lepe barve! :-) Krasno, pozitivno voščilnico polno energije si ustvarila. Štampiljka travniških rožic je zelo lepa.

    OdgovoriIzbriši
  2. Luštna je! Pikapolonica ji bo pa še srečo prinesla :) Hvala za sodelovanje v našem izzivu, pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  3. ooo kako fletna voščilnica, ki kar kliče po pomladi :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. ooo kako fletna voščilnica, ki kar kliče po pomladi :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Luštkana pomladanska voščilnica....mogoče pa jo res prikliče.

    OdgovoriIzbriši