ponedeljek, 12. oktober 2015

ROZA PENTLJA #3

Moja tretja voščilnica, ki jo podarjam Europi Donni v izzivu CRAFT-alnice in je nastala s pomočjo čudovitih Tininih šablonic Najlepši par - Odprti tag in Najlepši par - Zaokroženi borduri. Se kar pridružujem vse večjemu številu deklet, ki uporabljajo Tinine šablone in brez njih več ne znajo ustvarjati.


Europa Donna Slovenija je članica evropske zveze Europa Donna, s sedežem v Milanu, ki šteje že 46 držav članic. Smo samostojna, neodvisna, neprofitna organizacija civilne družbe. Povezujemo zdrave ženske, bolnice z rakom dojk, posameznike in strokovne institucije v Sloveniji v boju proti raku dojk. Glavni cilj slovenskega združenja za boj proti raku dojk je vsem ženskam v Sloveniji zagotoviti enake možnosti za zgodnje odkritje bolezni, takojšnje in učinkovito zdravljenje in rehabilitacijo. 





Uporabila sem Tinini šablonici Najlepši par - Odprti tag in Najlepši par - Zaokroženi borduri, rezalno šablonico Memory Box - Avenue Shopper, štampiljka Mavelu.com - Rožice, štampiljka Mavelu.com - Naj bo vsak trenutek razlog za nasmeh, robna štanca Picture Punch, pigmentna blazinica Versa Magic - Pink Petunia, pigmentna blazinica Adirondack - Wild Plum, papir iz zaloge.


Voščilnico prijavljam na:


Kako lep občutek je, če je človek dobrodelen.

Lep večer vsem želim.
Damjana
 

13 komentarjev:

  1. Zelo je lepa, tako nežna in dopolnjuje jo krasen napis. Tale karo papir mi je pa tudi vedno "in".

    OdgovoriIzbriši
  2. A lovely soft pink. Thank you so much for taking time to post your very creative art with us this week at Word Art Wednesday in our 204th AG challenge!
    Blessings and Hugs, Carole

    OdgovoriIzbriši
  3. lepa rozika, jaz jih tudi ravno delam.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepo si uporabial različne šablone.
    Hvala, da si se nam pridružila v rožnato obarvani Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  5. Razigrano-ženstvena bi jo jaz poimenovala. Mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako zelo mi je všeč! Nekdo bo zelo vesel...

    OdgovoriIzbriši
  7. Oooo kaj vidim, torbica je v sredini....tole pa je zame zaokrožena celota, ki poudari žensko. čao

    OdgovoriIzbriši
  8. Prava roza lepotička, ki bo eno gotovo razveselila.

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako lepo roziko si naredila in vsi dodatki prav pašejo na tako voščilnico, torbica, pentlja, rožice,... sami simboli ženske.
    In ja, brez Tininih šablon ne moremo več.

    OdgovoriIzbriši
  10. Čudovita je :-))
    Hvala, ker ustvarjaš z nama tudi v tokratnem dobrodelnem izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  11. Brez Najlepšega para nam živeti ni ... hihi ;) Tudi jaz sem si prejšnji teden privoščila tale tag, a ga še nisem uspela izrezati, nič ne ustvarjam v teh dneh. Voščilnica je čudovita in zelo primeren napis si uporabila za to priložnost. Pa še tako lepo paše na izrez :) Hvala, ker sodeluješ na dobrodelnem izzivu v CRAFT-alnici. Pozdravček, Maja

    OdgovoriIzbriši
  12. Se strinjam s teboj... brez Tininih šablon sploh ne gre več. Se moram že prav potruditi, da ne uporabim nekaj njenega. Ko je pa vse tako zelo simpatično.... in ravno tale tag je tudi ena od "moram imeti" šablon.
    Luštno voščilnico si izdelala. :)

    OdgovoriIzbriši